Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (red 1369 od /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2405 od /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc).

Model

Usluge za kupca

 

Mi smo snažna grupacija uslužnih djelatnosti pod vlasničkom upravom, na području građevine, brodogradnje i industrijske tehnologije, a posebno se ističemo na području elektrotehnike.

Sa našim proizvodno uslužnim portfeljem možemo naše klijente optimalno uslužiti. Naše usluge iskazuju se obrtničkim znanjem, visokom kvalitetom, fleksibilnošću i odnosom cijene i usluge. Zbog naše široke palete proizvoda i usluga možemo klijente pratiti u potpunom tehničkom opremanju. Imamo individualne koncepte usluge i održavanja za tehnička postrojenja i time osiguravamo održavanje funkcionalnosti i vrijednosti postrojenja. U središtu našeg djelovanja nam je individualno usluživanje klijenta na osnovu radnog naloga. To znači, mi provodimo traženu uslugu bez pogrešaka na potpuno zadovoljstvo klijenata. Sa našim velikim iskustvima na području planiranja i uređenja raznovrsnih postrojenja možemo proaktivno u smislu našeg klijenta nuditi savjete i alternativna riješenja na troškove, funkcionalnost i uštedu energije. Strateški cilj nam nije biti najpovoljniji na tržištu.

Naše uslužnosti obuhvaćaju:

  • elektrika u graditeljstvu
  • elektronika u brodogradnji
  • energetika i upravljačka tehnoligija
  • instaliranje centralnog grijanja, klimatizacija, plin-voda i sanitarija
  • uslužne djelatnosti u industriji
  • služba za brigu o osoblju (obrtništvo, industrija, zdravstvo i socijalna skrb)
  • prodaja

Stručni suradnici

Kvalificirani i odgovorni suradnici temelji su za naše poslovne modele, te nam je bitna brojnost i raspoloživost istih. Vrlo visoku poziciju zauzima i regrutiranje stručnih suradnika u Njemačkoj i inozemstvu. Također nam je jako važno obrazovanje i stručno usavršavanje djelatnika za vrijeme zapošljavanja u našem poduzeću. Razvoj stručne radne snage i osoblja jedan je od najvažnijh zadataka našeg rukovodećeg tima. Ne samo da se ukazuje na individualne planove o napredovanju, nego se stalno osmišljavaju novi i nude se zaposlenicima. Naša vlastita R+S akademija zajedno s pratećim RÜBSAM centrom za stručno usavršavanje (WBZ) važan je stup naše poduzetničke kulture. Trenutno imamo 400 učenika koji izučavaju zanat u različitim zanimanjima, te se time izlažemo visokoj društvenoj odgovornosti u obrazovanju mladih. Na taj način istovremeno osiguravamo podmladak i stvaranje željene stručne radne snage. Nakon izučavanja zanimanja potičemo ciljano stručno usavršavanje naših suradnika u vidu školovanja uz posao, kao npr.obrazovanje za majstora, tehničara...itd.

Zbog sve većeg nedostatka radne snage u Njemačkoj i potražnje istih, R+S Group od 2013. godine širi svoje djelovanje na istočnu Europu. Od tada aktivno djeluje u pronalasku stručnog osoblja na području građevine i industrije te u zdravstvu i socijalnoj skrbi, za njemačko radno tržište te osigurava dugoročnu perspektivu.

Redovno informiramo svoje suradnike o gospodarskom razvoju poduzeća i novim događajima unutar naše poduzetničke grupe. Naše interno rukovodstvo prema partnerima njeguje vrijednost povjerenja, iskrenost i poštovanje. U fokusu našeg djelovanja je osiguravanje zdravlja i dugovječnost radnog kapaciteta. Na taj način potičemo svoje suradnike na adekvatan odabir starosnog osiguranja i osiguranja za moguću profesionalnu nesposobnost uslijed nezgode ili bolesti.