Model

Usluge za kupca

Efikasno smo uslužno poduzeće na području građevine, brodogradnje i industrijske tehnologije a posebno se ističemo na području elektrotehnike. Naše usluge ističu se majstorskim znanjem, visokom kvalitetom i fleksibilnošću, a odnos cijena i usluga je vrlo korektan (uredno, dobro, povoljno). Uz pomoć široke palete proizvoda i usluga naše kupce pratimo do potpune tehničke opremljenosti. Servisne koncepte održavanja individualno krojimo za svaki pojedini tehnički sustav te osiguravamo održavanje funkcija i vrijednosti, a u središtu našeg djelovanja stoji uslužnost prema kupcu, što znači da obavljamo sve naručene usluge bez ikakvih pogrešaka na njegovo potpuno zadovoljstvo. Iskustva u području planiranja i gradnje različitih postrojenja pomažu nam da našim kupcima u skladu s njihovim željama ponudimo alternativna rješenja za troškove, funkcionalnost i energetsku učinkovitost. Strateški cilj nam nije biti najpovoljniji

na tržištu.

Naše uslužnosti obuhvaćaju:

  • elektrika u graditeljstvu
  • elektronika u brodogradnji
  • energetika i upravljačka tehnoligija
  • instaliranje centralnog grijanja, klimatizacija, plin-voda i sanitarija
  • uslužne djelatnosti u industriji
  • služba za brigu o osoblju (obrtništvo, industrija, zdravstvo i socijalna skrb)
  • prodaja

Stručni suradnici

Kvalificirani i odgovorni suradnici temelji su za naše poslovne modele, te nam je bitna brojnost i raspoloživost istih. Vrlo visoku poziciju zauzima i regrutiranje stručnih suradnika u Njemačkoj i inozemstvu. Također nam je jako važno obrazovanje i stručno usavršavanje djelatnika za vrijeme zapošljavanja u našem poduzeću. Razvoj stručne radne snage i osoblja jedan je od najvažnijh zadataka našeg rukovodećeg tima. Ne samo da se ukazuje na individualne planove o napredovanju, nego se stalno osmišljavaju novi i nude se zaposlenicima. Naša vlastita R+S akademija zajedno s pratećim RÜBSAM centrom za stručno usavršavanje (WBZ) važan je stup naše poduzetničke kulture. Trenutno imamo 400 učenika koji izučavaju zanat u različitim zanimanjima, te se time izlažemo visokoj društvenoj odgovornosti u obrazovanju mladih. Na taj način istovremeno osiguravamo podmladak i stvaranje željene stručne radne snage. Nakon izučavanja zanimanja potičemo ciljano stručno usavršavanje naših suradnika u vidu školovanja uz posao, kao npr.obrazovanje za majstora, tehničara...itd.

Zbog sve većeg nedostatka radne snage u Njemačkoj i potražnje istih, R+S Group od 2013. godine širi svoje djelovanje na istočnu Europu. Od tada aktivno djeluje u pronalasku stručnog osoblja na području građevine i industrije te u zdravstvu i socijalnoj skrbi, za njemačko radno tržište te osigurava dugoročnu perspektivu.

Redovno informiramo svoje suradnike o gospodarskom razvoju poduzeća i novim događajima unutar naše poduzetničke grupe. Naše interno rukovodstvo prema partnerima njeguje vrijednost povjerenja, iskrenost i poštovanje. U fokusu našeg djelovanja je osiguravanje zdravlja i dugovječnost radnog kapaciteta. Na taj način potičemo svoje suradnike na adekvatan odabir starosnog osiguranja i osiguranja za moguću profesionalnu nesposobnost uslijed nezgode ili bolesti.