Poruka greške

 • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (red 1369 od /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2405 od /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc).

O nama

R+S je grupacija koja nadasve dominira na području građevine, brodogradnje i industrijske tehnike. Primarna djelatnost je planiranje i realizacija poslova u elektrotehnici te planiranje i provođenje projekata na području komunalne gradnje, brodogradnje, industrijskih postrojenja i zdravstva.

Na području energetike, kontrolne tehnoligije, centralnog grijanja, klimatizacije, rashladnih sustava i sanitarija, te projektnom razvoju, našeg kupca pratimo do samog završetka projekta. Portfelj na  području industrijskih usluga je održavanje sustava i gradnja cjevovoda, konstrukcija, automatizacija te sigurnost na radu. Od 2016. godine, R + S grupacija sa svojom je sestrinskom firmom Rübsam CuraVita GmbH & Co KG  aktivna i na području zdravstva, socijalne skrbi i medicinske terapije.

 • Model

  Mi smo snažna grupacija uslužnih djelatnosti pod vlasničkom upravom, na području građevine, brodogradnje i industrijske tehnologije, a posebno se ističemo na području elektrotehnike.

   

 • Ispostave

  R+S je grupacija sa 31 lokacijom u Njemačkoj, pet u Europi i jednom ispostavom u SAD-u.

 • Usluge

  R+S od samog nastanka dominira u području elektrotehnike. To smo dopunili novim tehnologijama i zanimanjima na području energetike

 • Akreditiv

  Na osnovu naših nadležnosti naše kupce pratimo od samog početka projekta pa sve do funkcijske i tehničke  opremljenosti.