O nama

R+S je grupacija koja nadasve dominira na području građevine, brodogradnje i industrijske tehnike. Primarna djelatnost je planiranje i realizacija poslova u elektrotehnici te planiranje i provođenje projekata u području komunalne gradnje, brodogradnje, industrijskih postrojenja i zdravstva.

Na području energetike, upravljačke tehnoligije, centalnog grijanja, klimatizacije, rashladnih sustava i sanitarija te projektnom razvoju, krajnjeg kupca pratimo do samog završetka projekta. Portfelj na  području industrijskih usluga je održavanje sustava i gradnja cjevovoda, konstrukcija, automatizacija te sigurnost na radu. Od 2016. godine, R + S grupacija sa svojom sestrinskom firmom Rübsam CuraVita GmbH & Co KG. također je aktivna i u području zdravstva, socijalne skrbi i medicinske terapije.

 • Model

  Efikasno smo uslužno poduzeće na području građevine, brodogradnje i industrijske tehnologije a posebno se ističemo na području elektrotehnike.

 • Ispostave

  R+S u Njemačkoj ima mnogo ispostava te je tako kompletan ponuđač komfora i sigurnosti. Ukupno je 28 lokacija u Njemačkoj

 • Usluge

  R+S od samog nastanka dominira u području elektrotehnike. To smo dopunili novim tehnologijama i zanimanjima na području energetike

 • Akreditiv

  Na osnovu naših nadležnosti naše kupce pratimo od samog početka projekta pa sve do funkcijske i tehničke  opremljenosti.