O nama R+S

R+S je grupa koja nadasve dominira u građevini,brodogradnji,i industrijskoj tehnici. Primarna djelatnost je planiranje i realizacija poslova u elektrotehnici te planiranje i provođenje projekata u području komunalne gradnje,brodogradnji,industrijskim postrojenjima i zdravstvu. Na području energetike ,upravljačke tehnoligije,centalnog grijanja,klimatizacije,rashladnih sustava i sanitarija te projektnom razvoju,krajnjeg kupca pratimo do samog završetka projekta te ga na taj način činimo potpuno zadovoljnim.Portfelj na  području industrijskih usluga je održavanje sustava i gradnja cjevovoda,konstrukcija,automatizacija te sigurnost na radu. Od 2016. godine, R + S Grupa sa svojom lćerkom firmom Rübsam CuraVita GmbH & Co KG.također je aktivna i u području zdravstva,socijalne skrbi i medicinskih terapija.

 • Model

  Efikasno smo uslužno poduzeće na području građevine, brodogradnje i industrijske tehnologije a posebno se ističemo na području elektrotehnike.

 • Ispostave

  R+S u Njemačkoj ima mnogo ispostava te je tako kompletan ponuđač komfora i sigurnosti. Ukupno je 28 lokacija u Njemačkoj

 • Usluge

  R+S od samog nastanka dominira u području elektrotehnike. To smo dopunili novim tehnologijama i zanimanjima na području energetike

 • Akreditiv

  Na osnovu naših nadležnosti naše kupce pratimo od samog početka projekta pa sve do funkcijske i tehničke  opremljenosti.