Poruka greške

 • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (red 1369 od /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2405 od /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc).

U 5 koraka do R+S-a

 1. Online prijava

  Sva otvorena radna mjesta vidite na našoj stranici. Ovdje se također možete online prijaviti. Savjetujemo Vam korištenje našeg online-prijavnog obrasca te tako možemo bez problema preuzeti Vaše podatke i brzo reagirati na prijavu. Vaša prednost: uštedite jer nemate troškove a za popunjavanje obrasca za prijavu (potrebno je 15-20 minuta vremena). Naravno, postoji mogućnost da sve potrebne dokumente pošaljete u privitku. Ukupan proces prijave i pojedinih koraka ovisi o Vašoj dostupnosti i ažurnosti.

 

 1. R+S integracijski program

  R+S intenzivno priprema svoje buduće suradnike s integracijskim programom u dvije faze. Novi suradnici pripremaju se na život i rad u Njemačkoj. Više...
   

 2. Poslovni start

  Naši stručnjaci pomažu Vam pri svim formalnostima. Poznaju najbolje učitelje njemačkog jezika i najljepša mjesta za opuštanje i razgledanje znamenitosti. Pratimo Vas kroz prve dane i tjedne na radnom mjestu i stojimo na usluzi s posebnim ponudama tečaja i seminara. Tako možete dopuniti neke stručne nedostatke iz Vašeg zanimanja. Pružamo Vam potpunu skrb.
   

 3. Plan napredovanja

  Stručno usavršavanje i razvoj važni su činbenici u dinamici poslovanja. Iz tog razloga R+S akademija postavila si je zadatak da svim suradnicima pruži mogućnost za osobno i stručno usavršavanje te se tako svaki pojedinac može pripremiti na nove izazove.

  R+S akademija podržava sve suradnike u usavršavanju na njihovom osobnom putu do uspjeha. Prati učenike za vrijeme izučavanja zanata te pomaže u pripremi za završni ispit. Na taj način olakšava put prema nekim od rukovodećih radnih mjesta.

  Nudi se više od 250 seminara, od strukovnih kvalifikacija sve do IT-usavršavanja i tečaja njemačkog jezika. Detaljno se planiraju i provode seminari koji su individualni s predavačima, te seminari za optimalno tehničko usavršavanje svih naših suradnika.
   

 4. Osjećati se ugodno

  Tek ste se doselili u Njemačku i mnogo toga Vam je strano: jezik, navike, ljudi, ponude proizvoda u trgovinama ili sam po sebi grad u kojem živite. R+S pomaže Vam kod privikavanja, pokazuje najljepša mjesta, pomaže pri traženju stana i približava Vam Vašu novu domovinu.