Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (red 1369 od /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2405 od /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc).

Usluge

R+S od samog nastanka dominira u području elektrotehnike. To smo dopunili novim tehnologijama i zanimanjima na području energetike, upravljačke tehnologoje, centralnog grijanja i sanitarija, klimatizacije, rashladnih i ventilacijskih sustava ali i uslužnosti u industriji. Našim kupcima nudimo sve kompleksnije mreže usluga koje su kompletne i sve na jednom mjestu.

Elektrika u graditeljstvu

R+S-ov portfelj elektrike u graditeljstvu vrlo je široko razrađen. Od sustava za napajanja strujom, instalacija visokog napona sve do montaže sigurnosne tehnike i prijenosa podataka. Pri tome pokrivamo sve od planiranja, preko uređenja i stavljanja u pogon. Imamo i 24satni servis u pripravnosti koji pokriva sva područja.

Elektronika u brodogradnji

Postoji mnogo raznovrsnih zahtjeva i specijalnih procesa izvođenja kada se govori o elektronici u brodogradnji. Zahvaljujući iskusnom timu, profesionalni smo partneri brodogradilištima u Njemačkoj i inozemstvu. Naš tim sastoji se od voditelja projekata, voditelja gradnje i stručnih montera. Neovisno o tome radi li se o kruzeru, kontejnerskom brodu ili tankeru, nudimo Vam perfektnu elektroničku opremu.

Energetika i tehnologija upravljanja

Za naše kupce riješavamo sve vrste elektroničkih problema, na području tehnologije niskog napona, automatizacijske i pogonske tehnologije, te vodovodne i odvodne tehnologije. Osim toga, naš portfelj sadrži razvojni software na području upravljanja vizualizirane tehnologije mjerenja, reguliranja niskonaponske tehnologije i potpune automatizacije zgrada kao i automatizacije u brodogradnji.

Tehnologije u graditeljstvu HKLS

R+S poduzetnički sektor tehnologije grijanja, klimatizacije, ventilacijskih sustava i sanitarija nudi profesionalnu analizu, planiranje i montažu pa sve do izračuna ekonomičnosti, modernizacije i rješenja za uštedu energije. Individualna rješenja automatizacija zgrada i tehnologija kontrole nadopunjuju našu bogatu ponudu.

Industrijske usluge

Bilo da se radi o održavanju, izgradnji postrojenja, cjevovoda, konstrukcija, automatizacija i radne sigurnosti, kod nas se pronalaze individualna rješenja i ponude u različitim sektorima. Naši stručnjaci preuzimaju održavanje mehanike i elektrike u svim postrojenjima proizvodnje jednog poduzeća.

Služba koja se brine o osoblju

Služba je nastala na osnovu 26 godišnjeg radnog iskustva i orjentirana je prema razvoju stručnosti osoblja te ima jedinstven koncept. Regrutiramo kvalificirane stručne suradnike za cijelu R+S grupu. Brinemo se o predaji stručnih suradnika kupcu (klijentu u području obrtništva, industrije, zdravstva i socijalne skrbi) te kontinuirano koordiniramo stručno usavršavanje svih suradnika u našoj vlastitoj R+S akademiji.

Prodaja

R+S posjeduje i vlastitu trgovinu elektro-materijala koja osigurava pravovremenu i pouzdanu opskrbu za sve projekte na području cijele Njemačke. Stručnjaci ali i krajnji potrošači mogu izabrati šaltere, utičnice, dojavljivače dima i mnoge druge proizvode iz naše široke palete u trgovinI ili iz Online Shop.

IT- usluga

Da bi sto više proširili portfelj specijaliziranih IT-riješenja, R+S 1. Siječnja 2017. Ulazi u partnerstvo sa  hiko systems GmbH poduzećem iz Darmstadta. Suradnja nije nova, naše poduzeće RUF (građevinska tehnologija) koje je unutar R+S grupacije i hiko systems suraduju već godinama. Sada R+S grupa sudjeluje u uslužnom poduzeću hiko system.

U hiko systems usluge ubrajaju se npr. aktivne visokodostupne mrežne tehnologije, Serverhardware za klijente u Enterprise- okruženju, redundantna riješenja pohrane, izgradnja kompleksnih WLAN- infrastruktura, IP- kamera riješenja ili oIP - telefonski uređaji. Isto tako portfelj sadržava: klijent- serverske tehnologije, tehnologije virtualiziranja, Cloud- proizvodi za razna poduzeća, integrirani koncepti riješenja za VoIP i IP- kamere, sigurnosne i Firewall- tehnologije, Mobilni Devi E menagement, monitoring kao i održavanje. Kontrola troškova, projektni IT- Support kao i outsourcing IT- područja također stoje na planu novog partnerstva.

Zajedno sa hiko systems R+S  grupa svojim kupcima u buduće može nuditi jos opširniju uslugu sa praktičnim IT riješenjima.