Živjeti i raditi u Njemačkoj

Od 2013.godine imamo već preko 300 stručnih suradnika iz različitih zemalja: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Poljske i Mađarske, koji su prošli naš integracijski program i u Njemačkoj su našli novu domovinu. Pratimo Vas od početka učenja njemačkog jezika u vašoj zemlji, preko tehničkog usavršavanja, sve do Vašeg prvog radnog zadatka kod R+S-a.

Detaljnije informacije možete pronaći na www.make-it-in-germany.com

 • Preduvijeti i propisi

  Aktivno potražujemo suradnike u svim sektorima našeg poduzeća. U graditeljstvu, instalacijama centralnog grijanja i sanitarija, klimatizacija i ventilacijskih tehnologija, te u zdravstvu i predškolskom odgoju i socijalnoj skrbi.

 • R+S integracijski program

  Pomoću integracijskog programa u dvije faze, R+S Vas priprema za život i rad u Njemačkoj. U prvoj fazi osigurava učenje njemačkog jezika u Vašoj zemlji.

 • U 5 koraka do R+S-a

  Sva otvorena radna mjesta vidite na našoj stranici. Ovdje se također možete online prijaviti. Savjetujemo Vam korištenje našeg online-prijavnog obrasca

 • Troškovi i kompenzacije

  Troškove R+S programa integracije u vlastitoj zemlji kandidati snose sami, ovisno o individualnoj situaciji u kojoj nastaju za obrazovanje ili usavršavanje.